CENOVNIK KURSEVA

VOYAGER GENERAl - OPŠTI ENGLESKI

Opšti kursevi jezika po programima Oxford University Press "Headway" i "English File" ili "Life"  National Geographic u šest različitih nivoa. Trajanje 4 ili 6 do 7 meseci u zavisnosti od programa i tempa nastave. Dva puta nedeljno po 60 minuta. U skladu sa potrebama korisnika, kursevi se organizuju i po drugim programima.

Individualna nastava: 7000 dinara mesečno - online, 9000 u prostorijama škole (ZA DEVET ČASOVA OD 60 MINUTA MESEČNO)

Grupe od 2 ili 3 člana: 3500 dinara po osobi mesečno online, 4500 u prostorijama škole (ZA DEVET ČASOVA OD 60 MINUTA MESEČNO)

Grupe od 4 do 6 članova: 2000 dinara po osobi mesečno online, 2400 u prostorijama škole.

NEMAČKI JEZIK

Učenje stranog jezika  otvara nove, neistražene svetove, otvara izuzetne društvene i poslovne mogućnosti, pruža uvid u različitosti kultura i iskustava i ideja.

Dinamika održavanja nastave: 2 puta nedeljno po 90 minuta ili 3 puta po 90 minuta.

Cena: 3000 mesečno, za dva puta nedeljno po 90 minuta, trajanje kursa 5 meseci.  Ako vam je potrebno brže napredovanje dođite na kurs koji traje 3 meseca po nivou, uz cenu od 4300 mesečno za tri puta 90 minuta nedeljno.

Trajanje kursa: 5 meseci, to jest 3 meseca (ceo nivo).

VOYAGER BUSINESS - POSLOVNI ENGLESKI

Specijalizovani kursevi za različita zanimanja/oblasti po programima kao što na primer, English for Careers i Express Series. Trajanje: od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od nivoa trenutnog znanja i potreba polaznika. Dva puta nedeljno po 60 minuta.

Individualna nastava: 7000 dinara mesečno online, 9000 dinara u prostorijama škole (ZA DEVET ČASOVA OD 60 MINUTA MESEČNO)

Grupe od 2 ili 3 člana: 3500 dinara po osobi mesečno online, 4500 u protorijama škole (ZA DEVET ČASOVA OD 60 MINUTA MESEČNO)

U slučaju da posao naručuje firma, navedene cene su podložne korekciji, a takođe i ostali uslovi izvođenja nastave, kao što su vreme i mesto, a sve u cilju usklađivanja sa dinamikom poslovanja klijenta. Takođe, individualnim polaznicima ostavljamo mogućnost dolaska na kućnu adresu i usklađivanje termina sa radnim vremenom ili drugim obavezama polaznika.

MEĐUNARODNI ISPITI

Cena spremanja za međunarodno priznate ispite zavisi od toga da li se radi o individualnoj ili grupnoj nastavi. Kandidati se najčešće odlučuju za individualnu nastavu, no ukoliko im se nivoi znanja podudaraju, to jest ukoliko im je potreban isti modul ispita, na primer academic ili general u slučaju IELTS ispita, ili ista ocena tj, broj poena na TOEFL testu, moguća je u nastava u malim grupama od dva ili tri.

Nastava se usklađuje prema individualnim potrebana polaznika i intenzitet pre svega zavisi od datuma ispita i ciljane ocene. Moguć je rad od 60, 90 ili 120 minuta po času.

INTENZIVNI KURS NEMAČKOG JEZIKA

Za one kojima se žuri i koji bi da u što kraćem roku savladaju osnove nemačkog jezika radi odlaska u inostranstvo na rad, putovanja ili iz zadovoljstva

• 3 puta nedeljno po 90 minuta.

• Cena: 4300 din mesečno.

• Trajanje kursa: 3 meseca (ceo nivo)

• Rad u malim grupama

OSTALI KURSEVI NEMAČKOG

Osim toga, u ponudi su i:

Pflege A2 i B1/B2 (za negovatelje i medicinske sestre i tehničare): 2x90 minuta nedeljno, trajanje 2,5 meseca po nivou. Poželjno je prethodno poznavanje opšteg jezika na nivou za koji se kurs pohađa.

Deutsch Medizin B2/C1 (za lekare): 2x90 minuta nedeljno, trajanje 3,5-4 meseca po nivou. Preduslov: Nivo poznavanja nemačkog jezika najmanje B1/B1+.

 

Buckingham Palace

Schönbrunn Palace

Vesti & Promocije >>


  • DISCLAIMER * Profesionalno ponašanje i korektan odnos * Potpuna tačnost i verodostojnost svih objavljenih informacija * Strukturalni tok podučavanja prilagođen potrebama polaznika
  • Prilagođavanje polaznicima sa posebnim zahtevima u smislu termina i programa obuke u okviru mogućnosti škole * Priprema za IELTS i TOEFL * Cene u skladu sa vrednostima pruženih usluga i realnim ekonomskim okruženjem * Mogućnost konsultacija i saveta pri odabiru programa
  • Interaktivna nastava uz korišćenje najsavremenijih tehničkih sredstava * Iznad svega, prijatna radna atmosfera * Naš sajt sadrži linkove prema drugim sajtovima za čiji sadržaj i politiku privatnosti ne snosimo odgovornost